Over Hypotheekrente-voordeel

Als onafhankelijk specialist op het gebied van hypotheken helpen wij je met het maken van financiële keuzes. Op basis van jouw gegevens en wensen vertellen wij wat de beste financiële producten voor je zijn. Omdat een huis kopen al genoeg geld kost, laten wij zien wat de voordeligste hypotheken zijn die bij je situatie passen. Ook vertellen wij je hoeveel je bespaart door bijvoorbeeld een huidige verzekering of hypotheek over te sluiten. Als onafhankelijk expert is het onze taak om jouw van het allerbeste financiële advies te voorzien.

Het voordeel van een onafhankelijk hypotheekadviseur
Een huis kopen is spannend. Voorkom daarom extra stress en laat je adviseren door iemand die dagelijks bezig is met het afsluiten van hypotheken. Er komt meer bij kijken dan je waarschijnlijk denkt. Weet jij bij wie je aan moet kloppen voor een taxatierapport (en wanneer dit nodig is)? Of bij welke notaris jij het best terecht kunt? En welke voorwaarden er per bank gesteld worden?

Er zijn mensen die naar hun vertrouwde bank gaan als ze een hypotheek afsluiten. Puur omdat ze daar altijd hun bankzaken regelen en het dus makkelijk is. Maar dat is meestal niet de voordeligste optie. Het inschakelen van een onafhankelijk tussenpersoon kan je veel geld besparen op de lange termijn.

Laat je informeren door een onafhankelijk hypotheekadviseur en voorkom dat je 30 jaar te veel betaalt. De bij ons aangesloten hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar rentepercentages, maar ook naar de voorwaarden van een hypotheek. Kun je deze bijvoorbeeld meenemen als je verhuist? En hoeveel mag je jaarlijks versneld aflossen? Wij helpen je een goede afweging maken tussen de hypotheken. Je kiest dan 100% zeker een hypotheek die optimaal is afgestemd op jouw situatie.

De hypotheekadviseurs werken als tussenpersoon in jouw belang. We zoeken de beste hypotheekrente en voorwaarden bij alle geldverstrekkers in Nederland én soms zelfs in het buitenland. Dit geldt ook voor de verzekeringen die je bij een hypotheek kan afsluiten. Wij zoeken het aanbod dat het beste past bij jou.

Hypotheek afsluiten: snel en zonder stress.
De hypotheekadviseur neemt het grootste deel van het werk uit handelen. Ze begeleiden en adviseren je bij elke stap. Dit is een groot voordeel, want er gaat veel tijd zitten in al het papierwerk en het vergelijken van hypotheken en verzekeringen. Hoe fijn zou het zijn om dit uitzoekwerk aan een ander over te laten?

 Wij helpen je graag verder als je:

  • starter bent en je eerste huis wilt kopen;
  • doorstromer bent en de hypotheek wil meenemen naar een nieuw huis;
  • je hypotheek wilt oversluiten omdat je bijvoorbeeld een betere hypotheekrente wilt;
  • een bestaande woning koopt, je bestaande woning wilt verbouwen, of je nieuwbouw koopt;
  • je een inkomen hebt, dus ook zelfstandig ondernemers, ZZP’ers en uitzendkrachten.

Krijg advies op maat bij het oversluiten van een hypotheek
Elk jaar veranderen de regels bij het af- en oversluiten van een hypotheek. De bekendste wijziging was in 2013 toen de aflossingsvrije hypotheek een halt toe werd geroepen. Maar wist je dat je bij een verhuizing de aflossingsvrije hypotheek vaak kan meenemen? En dat een beleggingshypotheek, spaarhypotheek of bankspaarhypotheek onder diezelfde regeling vallen? In de nieuwe hypotheek mag je deze zien als aflossingsvrije hypotheek. Ook krijgen we vaak de vraag of je wel of niet (extra) moet gaan aflossen op dit type hypotheken. Wij kunnen doorrekenen wat voor jou de beste optie is gezien jouw situatie.

Hoe kun je ons inschakelen?
Je start met jouw gegevens invullen op onze site, waarna wij direct voor je aan de slag gaan. We matchen je aan een hypotheekadviseur bij jou in de buurt die ruime ervaring heeft met jouw situatie en wensen. Dit is voor jou 100% gratis en geheel vrijblijvend!

De hypotheekadviseur neemt contact met je op om een gesprek in te plannen. Dit kan bijvoorbeeld bij jou thuis of bij de hypotheekadviseur op kantoor. Die keuze is aan jou.

Tijdens de afspraak krijg je o.a. uitleg over hypotheekvormen, rentevaste periodes, verzekeringen en je kan al je vragen stellen. Ook gaat de hypotheekadviseur aanbieders van hypotheken met je doornemen. Hij wijst je op de gunstige en nadelige voorwaarden van elke geldverstrekker, zodat je goed geïnformeerd een beslissing neemt.

Neem je graag direct contact met ons op, dan kun je ons bellen of een e-mail sturen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Het hoofdkantoor van Hypotheekrente-voordeel is gevestigd aan de Van Aalstplein 3, 3871EA te Hoevelaken. Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen.

We zijn onderdeel van de HZ Adviesgroep B.V.
Hypotheekrente-voordeel is onderdeel van de HZ Adviesgroep B.V. (KVK-nummer: 58113894 | WFT-nummer: 12042816). HZ Adviesgroep B.V. adviseert consumenten over financiële producten zoals hypotheken en bijbehorende verzekeringen. We brengen ze op de hoogte van voor- en nadelen van een financieel product en adviseren bij een keuze. Ook laten we zien hoe en hoeveel geld consumenten kunnen besparen bij het afsluiten van nieuwe producten en het oversluiten van bestaande producten. Omdat de HZ Adviesgroep B.V. onafhankelijk is adviseren we over alle beschikbare financiële producten in Nederland en soms zelfs in het buitenland. Wij handelen altijd in het belang van onze klanten en streven naar volledige openheid bij de keuze tussen financiële producten.

Hoe verdienen wij ons geld?
Voor bezoekers van deze site is onze dienstverlening 100% gratis en geheel vrijblijvend. Na het invullen van je gegevens op de site brengen wij je in contact met een ervaren en door ons geselecteerde hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Hiervoor ontvangen wij een kleine financiële vergoeding van deze hypotheekadviseur. 

Heb je een klacht?
Wij streven altijd naar tevreden klanten. Heb je het gevoel dat we toch een steekje laten vallen? Meld het dan zo snel mogelijk zodat we het kunnen oplossen.